Linn Halstensen blir byråleder i Z Event Bergen

Linn Halstensen

Z Event er et av Norges ledende eventselskaper, med kontorer i Oslo og Trondheim. Nå står Bergen for tur, og ved roret står den erfarne Bergens-entusiasten Linn Halstensen.

Linn Halstensen flyttet hjem igjen til Bergen for tre år siden, etter å ha tilbrakt over 20 år i Oslo hvor hun jobbet for blant andre Gyro og PLAN-B. Hun kommer nå fra stillingen som salgs- og markedssjef for Fløyen, og hun trodde egentlig hun var ferdig med eventbransjen:

Jeg har hatt en fantastisk arbeidsplass med den fineste utsikten i hele Bergen, og Fløyen vil alltid være mitt hjerte nær. Men da Z Event tok kontakt med planer om å satse i Bergen, ble det vanskelig å si nei. Jeg kjenner flere av Z Event folkene godt fra tidligere, og jeg er veldig glad i kulturen de står for. Det føles litt som å komme hjem igjen, med de beste folkene på lag får jeg jobbe for den beste byen i verden – det er gull!

En del av en større familie

Z Event er en del av det norske investeringsselskapet DSD Explore, som utvikler reiseliv og eventmarkedet, og investerer i lokalsamfunn. I porteføljen er også Fjord Travel Norway med hovedkontor i Bergen, som tilbyr reiser og opplevelser over hele Norge for besøkende fra hele verden. Z Event Bergen og Fjord Travel Norway blir nå samboere, og Linn Halstensen ser dette som en styrke:

Jeg synes det er spennende å bli en del av et norsk selskap som bygger broer mellom bedrifts- og privatmarkedet. Det har ingen gjort før oss, og det har jeg lyst til å være med på.

Thomas Strandskogen er administrerende direktør i Z Event, og bekrefter dette:

Bergen er en viktig destinasjon ikke bare for turister, men definitivt også for bedriftsmarkedet. Vi merker dette blant annet når vi nå etablerer en nasjonal DMC-satsing i Z Event (unike opplevelser for utenlandske bedriftskunder). Å få med Linn Halstensen på laget har vi drømt om lenge, og nå var tiden endelig inne.

Er på jakt etter flere folk

Z Event Bergen er på jakt etter en rådgiver med lidenskap for Bergen og erfaring fra eventbransjen.

Hvis du som oss mener at verden trenger mer menneskelig kontakt, og at fysiske møteplasser og levende opplevelser kan skape engasjement, påvirke holdninger og flytte beslutninger – da vil gi gjerne ha en prat med deg, avslutter Thomas Strandskogen.

Neste
Neste

Z Event og Kite slår seg sammen for å danne Norges ledende event- og reiselivsselskap