Z Event og Kite slår seg sammen for å danne Norges ledende event- og reiselivsselskap

Fra venstre til høyre: Bjarne Berger, Torunn Vigmostad Steinhaug, Trine Rygh-Johansen, Terje Hatlen-Stokke, Trude Fjærli Linge, Mark Olman og Thomas Strandskogen.

I september i fjor ble det kjent at Z Event fikk nye eiere med norske DSD Explore. Nå styrkes satsingen med investeringen i Kite kommunikasjon og event, og selskapene skal etter hvert samles under navnet Z Event.

Eventbransjen opplever for tiden en betydelig konsolidering, og det norske investeringsselskapet DSD Explore fortsetter sin ambisjon om å bygge Norges mest fremoverlente event- og reiselivsselskap. Med Kite inn i familien, blir event-muskelen ytterligere styrket.

Kite og Z Event utfyller hverandre på flere måter, og blir sterkere sammen enn hver for seg. Begge har stabile kundeforhold og høy kundetilfredshet, og er begge kjent i markedet for strategisk forståelse, skreddersøm, solid kvalitet og profesjonalitet​.

Z Event har alltid hatt stor respekt for Kite. De er strategisk sterke, profesjonelle til fingerspissene og de er i tillegg veldig hyggelige folk. Kundene kommer til å beholde sine team som før, men vi tror du som kunde raskt kommer til å få gleden av synergieffekter ved en samling av selskapenes ressurser og kompetanse.

Fra venstre til høyre: Trude Fjærli Linge og Thomas Strandskogen.

Ledelse av det fremtidige Z Event

Thomas Strandskogen vil fortsette som administrerende direktør i Z Event Gruppen etter sammenslåingen. Navnet på det sammenslåtte selskapet blir Z Event.

Trude Fjærli Linge, som er byråleder og partner i Kite, blir byråleder i det nye Z Event.

Mona Øverengen, som i dag er byråleder i Z Event, vil gå over i en ny rolle i det fusjonerte selskapet, som partner i DSD Explore og rådgiver i Z Event. Hun vil ha en nøkkelrolle i integrasjonen av de to selskapene Kite og Z Event, og samtidig ha ansvar for egen kundeportefølje. I tillegg vil Mona bidra til at selskapet får etablert en sterk og synlig bærekraftstrategi.

Fremtidig sammenslåing av selskapene

Z Event og Kite flytter sammen i Z Event sine lokaler i Pilestredet 27 i starten av april. Navnet på det sammenslåtte selskapet blir Z Event, og selskapene skal sammen forme innholdet på sin felles merkevare. Oslo vil være motoren for videre utvikling av den nasjonale satsingen.

I nye Z Event blir vi totalt 50 mennesker, en litt større familie enn vi er nå. Vi er ikke opptatt av å bli størst, vi drives av å levere best kvalitet, skape verdi og resultater for kundene våre.

Les pressemelding her

Forrige
Forrige

Linn Halstensen blir byråleder i Z Event Bergen

Neste
Neste

Crazy Coyote og Z Event setter Trondheim sterkere på kartet